Covid-19 is still a threat. Please do not attend any gathering until your country's social distancing restrictions have been lifted.

Curt CIRC Kit - Festival de Circ de Montgat

( Curt CIRC Kit своим друзьям)

All juggling events in 2014
Juggling events in Spain (España)‎, 2014

Когда:

Tuesday, 2014-05-27 по Wednesday, 2014-06-04

Где:

Montgat, Cataluña

Website:

http://www.curtcirckit.cat/

Описание

CATALÀ:

Un petit festival ple de color, risc, màgia, equilibri i humor. Tallers a les escoles, perquè els més petits mostrin les seves habilitats, superin les pors i es converteixin en autèntics artistes de circ. Espectacles a les places, perquè grans i petits gaudeixin de la màgia, la virtuositat i l'encant d'artistes nacionals i internacionals. I la nit de dissabte tothom cap al poliesportiu, per riure, emocionar-se i quedar-se amb la boca oberta a la ReGala del festival, un espectacle únic amb música en directe i fantàstics números de circ.

================================================

ENGLISH:

A small colorful festival, risk, magic, humour and balance. Workshops in schools for children to show their skills, overcome fears and become authentic circus performers. Shows in places, large and small to enjoy the magic, charm and virtuosity of national and international artists.
everybody Saturday night and into the sports, laugh, and get excited with the mouth open to festival gift, a unique live music and fantastic circus.

Curt CIRC Kit где-то на Juggling Edge

Смотреть описание ( 0 )